14 Mayıs 2009 Perşembe

KIZARTMA


Sırasıyla patlıcan, biber, patates ve domatesi kızgın yağda kızartıp, bir su bardağı sıcak suya salça, pulbiber, karabiber ve tuz ekleyip kızartmanın üzerine döküp bir taşım kaynattım.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

SONRADAN SALÇALI SUYLA KAYNATILDIĞINI BİLMEZDİM AMA MUTLAKA DENEYECEĞİM ELLERİNE SAĞLIK SİZLERE AFİYET OLSUN...

Sevil Şahin dedi ki...

sadiyecim ellerine saglık
harika ...

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Canım sanada merhaba:))))
kızarman nefis görünüyor çokta severim ellerine sağlık...öpüyorum sizi:))))

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Güzel bir gün geçirmeni dilerim canısı:) öpüyorum