http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/ etkinliği için kolay gelsin canım Soğanı az sıvıyağda kavurun. Üzerine kıymayı ekleyin (kıyma soğanın iki katı olsun)ve birlikte pişirin. Pişmesine yakın ince ince kıyılmış maydanozu ekleyin. Ve baharatlandırın. Yumuşak bir hamur yapın. Hamur mayasız olsun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, hamuru açın, hamurun bir tarafına bir yemek kaşığı kıymalı içten koyup katlayın. (hamur açma tahtam olmadığı için gördüğünüz gibi tepsiyi ters çevirip hamurumu açtım eeeee yeterki gönül istesin) Yağladığınız teflon tavada önlü arkalı kızartın.
15 Eylül 2008 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
sadiyecim bende sık yaparım gözlemeyi
ellerine sağlık çok güzel olmuş
sofrakeyfi.blogcu.com
ELLERİNE SAĞLIK SADİYECİM. ÇOK İŞTAH AÇICI GÖRÜNÜYOR. YANINDA DA BOLL KÖPÜKLÜ AYRAN OLSUN, DAHA NE OLSUN... HAYIRLI CUMALAR CANIM. SEVGİLER..
of of tam sahurluk olmus bayiliriz biz ailecek gözlemeye ellerine saglik sevgiler iyi haftalar simdiden
Yorum Gönder