20 Nisan 2008 Pazar

BUT BAGET

Butları haşladıktan sonra üzerindeki derisini alın. Ve milföy hamuruna sarın. Yumurta sarısı sürüp yağlanmış fırın tepsisine dizin. Milföyler kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

9 yorum:

Tuğba dedi ki...

Çok değişik bir tarif olmuş canım,bende de bunun poğaça versiyonunun tarifi var ama henüz başına geçip denemek nasip olmadı.
Ellerine sağlık marifetli kız:)
sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Çok güzel gözüküyor sadiyecim, bende deniycem u tarifi sunumuda şık duruyor.
Ellerine sağlık:)

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

bende çok severim bunu annemden öğrenmiştim seninkide nefis olmuş ellerine sağlık canım..öpüyorum kocaman sevgiler

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Sadiyecim
Ellerine sağlık,çok nefis görünüyor.

Allah kavuştursun canım
Keşk biraz daha kalabilseydi kardeşin,inş. en kısa zamanda tekrar biraraya gelirsiniz,

sevgiyle kal
çok ince bir bayansın eşin çok şanslı

Adsız dedi ki...

Gercekten hos bi tarif en kisa zamanda denenecek ins. Sen calismiyormuydun sadiyecigim nasil yapiyosun bunca yemegi:)sevgilerimle Hicran

Adsız dedi ki...

selam,
cok guzel olmus yyyyyaaaa sabah sabah canim cekti valla:)
sevgilerimle Sevval

Adsız dedi ki...

offf lezizzz çok güzel.

ellerinize sağlık.

sımmsıcak sevgiler.
www.misssgibi.com

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Sadiyecim
yeni tarif eklemişsindir diye sana yorum yazmadan laptobu kapatmıyayım dedim ama,tarif eklememişsin:)

yeni tariflerini merakla bekliyorum Sadiyecim
sevgiyle kal

sevilay mutfakta dedi ki...

selam canım
ziyaretlerin için teşekkür ederim.
bagetlerde çok güzel olmuş,börek gibi duruyor.
ellerine sağlık
çi