Sıcak suyu kaynatıp bir köşede bekletin. Tencerenize biraz yağ koyup kızdırın pişireceğiniz makarna ne kadarsa onun yarısını tencereye boşaltıp yağda kavurun. Pembeleştirdikten sonra geri kalan yarıyı ekleyin ve sıcak suyu üstüne dökün. Yapışmaması için içine bir yemek kaşığı yağ ekleyin ve tuzu ilave edin. Makarna haşlandıktan sonra süzüp, servis tabağına alın ve dilediğiniz sosu üzerine dökün. Ben 2 yumurta kırdım bir kaşık salça ve baharat ekleyip makarnanın üstüne döktüm. (Kıymalısı sosislisi de güzel oluyor.)
15 Nisan 2008 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
bacım günaydın.makarna çok güzel olmuş bende akşam pişirdim fiyongunu.blogumdada var iki renkli makarna diye.ben bunu sadeden daha çok seviyorum.ellerine sağlık canımm.çok güzel gözüküyo
Sadiyecim günaydınn,
Bu makarnayı bende yapıyorum yemek yapmaya fazla zamanım olmadığımda imdadıma yetişiyor:)
Ellerine sağlık...
ellerine saglik boylesini hic daha yemedim guzel bir fikir ustune yumurta kirmisa hic bilmiyordum en kisa zamanda deniyecem
sevgilerimle SEvval
Yorum Gönder