Malzemeler
*2 poşet krem şanti
*1,5 su bardağı süt(tarifte 2 bardak yazıyordu ben 2 kullandım biraz ıslak oldu 1,5 daha iyi olur sanırım)
*Petibör bisküvi
*Sos için: * 1 paket çikolata sosu * 2 subardağı süt
Yapılışı:
Krem şantiyi 1,5 bardak sütle üzerindeki tarife göre hazırlayıp buzdolabında 10 dk soğutun. Kare borcama ya da düz bir tepsinin tabanına bisküvi dizeceğiniz bölüm kadar ince bir tabaka krem şanti sürüp üzerine tek sıra bisküvi dizin. Krem şanti bitene kadar bir sıra bisküvi bir sıra krem şanti olacak şekilde devam edin. (en üst kat bisküvi olacak) Üzerindeki tarife göre hazırladığınız çikolatalı sosu çok kaynar olmayacak şekilde pastanın üzerine döküp , istediğiniz şekilde süsleyin.
Yapılışı:
Krem şantiyi 1,5 bardak sütle üzerindeki tarife göre hazırlayıp buzdolabında 10 dk soğutun. Kare borcama ya da düz bir tepsinin tabanına bisküvi dizeceğiniz bölüm kadar ince bir tabaka krem şanti sürüp üzerine tek sıra bisküvi dizin. Krem şanti bitene kadar bir sıra bisküvi bir sıra krem şanti olacak şekilde devam edin. (en üst kat bisküvi olacak) Üzerindeki tarife göre hazırladığınız çikolatalı sosu çok kaynar olmayacak şekilde pastanın üzerine döküp , istediğiniz şekilde süsleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder