9 Eylül 2008 Salı

BÜRYAN

http://birdemliksohbet.blogspot.com/ etkinliği için. Kendisine burdan kolaylıklar ve hayırlı ramazanlar diliyorum.
Dilediğiniz kadar etinizi irice bir şekilde haşlayın. Bulgur pilavını yağda kavurup, ısıya dayanıklı bir kabın içine boşaltın etinizi üzerine dizin. Yanına küp doğranmış soğanı, kabuğu soyulmuş doğranmış domatesi ve biberleri doğramadan yanlara dizin. Üzerine et suyunu dökün. Ve önceden ısıtılmış fırında suyunu çekene kadar pişirin.

4 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

CANIM BENİM ELLERİNE SAGLIK DESTEGİN İÇİN TŞK EDERİM BALIM
TARİFİN YAYINDA

Adsız dedi ki...

BAYILIRIM BEN BU YEMEĞE. UZUN ZAMANDIR DA YEMEMİŞTİM. ÖZLEMİŞİM VALLA. İYİ OLDU HATIRLATTIĞIN CANIM. ELLERİNE SAĞLIK. SAĞLIKLI, HUZURLU VE BEREKETLİ BİR GÜN DİLİYORUM. SEVGİLER....

Adsız dedi ki...

canım,ellerine sağlık çok güzel olmuş.enişteme afiyet olsun.sevgiyle kal arkadaşım

hdidem95 dedi ki...

ellerinize sağlık ne güzel olmuş hayırlı ramazanlar bereketli iftarlar sevgiler