10 Nisan 2009 Cuma

PASTIRMALI YUMURTA

Malzemeler ;
*Dilediğiniz kadar Pastırma
*Yumurta
*Su
*Tereyağ veya sıvıyağ
Hazırlanışı
Pastırma dilimleri tavaya dizilir. Ben yedi dilim pastırmayı ikiye bölerek tavaya dizdim. Üzerine az sıvıyağ gezdirip İki yemek kaşığı kadar su serptim. Suyunu çekene kadar pişirdim. Bu arada pastırma çok kısık ateşte pişirilir. Üç adet yumurtayı pastırmaların üzerine kırıp, pişirdim.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

ASLA HAYIR DİYEMİYCEM BİR LEZZET HARİKA GÖRÜNÜYOR ELLERİNE SAĞLIK...

keskinli dedi ki...

oh yaninada cay zeytin peynir ne yapayim yemegi yani ellerine saglik sevgiler

ahsapboyaci dedi ki...

ellerine sağlık canım gerçekten çok güzel görünüyoır hayırlı pazarlar