Malzemeler
*750 gr tavuk
*2 bardak konserve bezelye
*2 sivri biber
*2 büyük boy patates
*1,5 dolu dolu yemek kaşığı domates salçası
*karabiber
*Acı pul biber
*Kekik
*tuz
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Domates
Yapılışı:
Tavuğumuzu haşlayalım. Ve borcama dizelim. Üzerine patatesleri, biberleri dilimleyip koyalım. Bezelyeleri ekleyelim. Üstüne domatesleri soyup, dilimleyip dizelim. Haşladığımız tavuktan artan kalan tavuk suyundan İki bardak suya salçayı baharatları ve yağı koyup karıştırıp yemeğimize dökelim. Alüminyum folyo ile kapatıp 200 derecelik fırında yaklaşık 30-40 dakika pişirilem.
1 yorum:
Selam Sadiye'cim
Ne güzel şeyler eklemişsin yine.
Ellerine sağlık. Hepsi biribirinden güzel ve iştah açıcı görünüyor.
Benim gibi diyette olanlara acı. :)
Öpüyorum.
Sevgiler...
Yorum Gönder