7 Nisan 2008 Pazartesi
FIRINDA DANA BİFTEK
Malzemeler
Yarım kilo dana biftek
2 adet patates
1 büyük kuru soğan
1 kaç sivri Biber
Karabiber, toz biber, kekik, tuz.
Sıvıyağ
Yapılışı.
Patatesler yuvarlak kesildikten sonra dikdörtgen borcama dizilir, etler patateslerin üzerine dizilir. ve yarım ay şeklinde doğranan soğanlar serpilir. üzerine sırayla domates ve biber eklenir. Bir su bardağı sıcak suyun içine salça, baharat, tuz ve yağ eklenip karıştırılır ve bu karışım yemeğimize dökülür. Tepsinin üzerini aliminyum folyo ile kapatılıp yaklaşık bir saat pişirilir. Pişmesine yakın folyo yu açıp üzerinin kızarmasını sağlayabilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Maaşallah diyorum başka da bişey demiyorum sana:)
Yorum Gönder