skip to main
|
skip to sidebar
YAŞAMAK GÜZELDİR..
7 Nisan 2008 Pazartesi
HAŞLAMA ET
Etimi haşlarken suyu çekinceye kadar pişiriyorum. İçinde az su kalınca bir yemek kaşığı sıvıyağ ekleyip kapatıyorum. Böylesi çok lezzetli oluyor. Pişmesine yakın içine bir iki patates ve soğan ekleyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ETIKETLER
Ana Yemekler
(27)
Bebek Çeyizi
(26)
Çeyiz
(15)
Çorbalar
(6)
Doğa
(2)
Ekmekler
(7)
Fıkralar
(3)
Hamurişleri
(10)
Kahvaltı
(21)
Kekler-Pastalar
(10)
Ölçü-Pratik bilgi
(1)
Özel
(14)
Pilavlar-Makarnalar
(14)
Poğaçalar-Kurabiyeler
(11)
Reçeller
(4)
Sağlık
(2)
Salatalar
(4)
Sebze Yemekleri
(33)
Sütlü - Şerbetli tatlılar
(8)
Ziyaretçilerime
(29)
Blog Arşivi
Blog Arşivi
Eylül (15)
Eylül (1)
Ağustos (26)
Temmuz (2)
Haziran (5)
Mayıs (9)
Nisan (15)
Mart (13)
Şubat (3)
Ekim (1)
Eylül (12)
Ağustos (4)
Haziran (36)
Mayıs (53)
Nisan (46)
Mart (7)
KOMŞU BLOGLAR
AKASYA KOKUSU
AYHAN DEMİRAL
EBRU AKIN
FERZAN
GELİBOLU 17
GELİNCİK
GÜLPINARI
İKİZLERİN ANNESİ
KLASİK TATLAR
LEZZET GEMİSİ
MİDEDEN KALBE
MİHRİBAN
MİNİK EVİM
SERAPLA TURUNCU LEZZETLER
SEVİNÇ
TUĞBA
YEŞİL DOMATES
YILDIZ
Hakkımda
sadiye
Profilimin tamamını görüntüle
Sinema film fragman
ve muhabbet yeri!
MESAJ KUTUSU
Feedjit Live Blog Stats
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder