28 Nisan 2008 Pazartesi

YILDIZ MİLFÖY

Milföyü istediğiniz kurabiye kalıbıyla kesip, yumurta sarısı ve susam döküp yağlanmış veya ıslatılmış tepside kızarıncaya kadar pişirin.

5 yorum:

Tuğba dedi ki...

Çok iyi fikir Sadiyecim,ellerine sağlık.
Hiç aklıma gelmezdi,milföyü böyle şekilli kalıpla kesip pişirmek,deneyeceğim canım.Gene döktürmüşsün,domates çanağında yumurtaya da bayıldım,şık birsunum.
Minik kuzunun uyumasından istifade yazabiliyorum:)
3hafta ishal geçmez mi ya?Sen de benim kuzuya dua et e mi?
sevgilerimle..

Ayşegül dedi ki...

ne hoş olmuşlar öle hiç böle denememiştim milföyleri... ellerine sağlık Sadiyecim..

Adsız dedi ki...

Sadiyecim milföyler nefis, çatkapı çay içmeye komşu geldiğinde şipşak tariflerden:) Ellerine sağlık.
Bana sorduğun tarfitede kabartma tozu ekleniyor cnm ben yazmayı unutmuşum:)

Adsız dedi ki...

Arkadaşım geçmiş olsun önceleikle. İnşallah şimdi daha iyiydir eşin.Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.
Milföyler çok şirin olmuşlar ellerine sağlık canım.
Dar uzun fincanla olur mu diye sormuşsun ya tencerenin kapağı sıkıca kapanırsa olur diye düşünüyorum. Bende ilk kez denedim. Melisa arkadaşımızın dediği gibi tamamiyle uygularsan sorun çıkmaz sanırım. Sevgiler canım...

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

SADİYECİM
Ellerine sağlık
bende kalan milföylerimle yapıyorum
çok pratik ve lezzetli oluyor:)
ama bloğa eklemek hiç aklıma gelmemişti:)

Ayrıca eşine Rabbim acil şifalar versin.İnş.hayırlısıyla sağlığına kavuşur.

Bu arada anneciğime selamını ilettim.Onunda çok selamı var,benim için yaptıklarından da bahsettim,sana özel dua edecek:)

sevgiyle sağlıkla ve mutlulukla kal canım