15 Haziran 2008 Pazar

TÜRKİYE-ÇEK

Evet sanırım babalara verilecek en güzel hediyeyi milli takımımız verdi. Türkiye çek karşılaşması 3-2 bitti. İlk yarıda 2-0 Türkiyeyi yenen çek, ikinci yarıda milli takımımızın ne olduğunu gördü. Kesinlikle bu bir müzice değil bence. Bu milli takımımızın başarısıdır. Evet Milli takım hedef hırvatistan, kalbimiz, desteğimiz senden yana, yolun açık olsun.. Tebrikler...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

selam
aman ne maçtı alkışlamaktan ellerim acıdı,çok güzeldi çoook
başarıları daim olsun inşallah

sofrakeyfi

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

çok güzeldi gerçekten biz yurtdışındakiler için dahada gurur verici oldu yıkıldı buralar ayol:)
canımcım poşette patates nefis görünüyor ellerine sağlık..
Muffin hiç denememişsin bu çilekliyi kesinlikle denemelisin bu lezzetten mahrum kalmanı istemem:)
canım benim güzel bir hafta senin olsun öpüyorum

Unknown dedi ki...

selam canım eşim arkadaşlarını davet etmiş bende hazırlıklar yaptım ikram ettim yan oda da bizde arkadaşımla seyrettik uzun süre sesleri çıkmayan erkekler gol olunca evi yıktılar sanki hele son golde artık heryer inledi çok güzeldi çooooooook gurur duyduk millilerimizle Allah nazardan korusun maşaallah
senin patatesleri ben sık sık kahvaltıya yaparım bizimkiler çok severler eline sağlık

Ferkay dedi ki...

evet Sadiye senin de dediğin gibi babablara en güzel hediye idi bu goller.Dün benim oğlum da sınava girmişti artık inş. iyi olur.

Adsız dedi ki...

canim gerçekten super bir geceydi halen unutamiyorum,muhtesem bir maçti,millilerimize tesekkurler ki bu mutlulugu bizlere yasattiklari için insallah devami gelir,bagira bagira sesim kisildi,esim ben kardesim ve arkadaslar evi yiktik desem yeridir,harikaydi yaaa,hele gurbette olunca bin kat daha fazla gururlaniyorsun,altakki patatesler sahane olmuslar posette çok lezzetli oluyor,elcezlerine saglik,optum seni seker.

keskinli dedi ki...

cok güzel yendik canim oh oh insallah finale kadar cikariz öptüm canim sevgiler

Hobi Sepeti dedi ki...

Sadiyecim maçı gerçekten elimiz yüreğimizde izledik,çok heyecanlı bir maçtı ama çocuklar gerçekten çok güzel mücadele ettiler.Biz eşimle ne yapacağımızı şaşırdık sevinçten birbirimize sarılıyoruz maç bitince.Valla hepsine bravo.Hırvatistan maçında da bol şans diliyorum ve kazanacaklarına inanıyorum.
Sevgiler.