P.d.ç.s.e-24 ev sahipliği yapan http://www.keyiflimutfagim.com/ tuğba için ve kendisine kolay gelsin diyorum. Klasik un helvası (Un, sıvıyağ, şeker, su)
Hııımmm..helvanın mis kokusu geldi burnuma:) Tarifin yayında! Katılımın ve güzel tarifini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. 8 Haziran'a kadar istediğin sayıda tarifle etkinliğe tekrar katılabilirsin.Yine gel:)
Ayrıca sende; sunumuna özen göstererek hazırladığın, leziz ikramlarının PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ dergisinde yer almasını istiyorsan porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderbilirsin. Bunun için yapman gereken tekşey; adını, sitenin adresini, dergide yer almasını istediğin tarifinin adını ve link adresini yazarak göndermen yeterli olacaktır. Örnek isim: SEVİL SAHİN site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com Tarif : SALATA YARIŞMASI Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/2008/05/ite-salata-yarimamizin-birincisi.html
sadiye yaa ben un helvasına bayılırım ama unu kavurma kısmı bıraz uzun surduğunden sadece kandıllerde yapabılıyorum :) valla kavrulurken kı kokusuna hıc dayanamadığımiçin yaptığım helvaların hepsını bır çırpıda göturuyorum o bakımdan az yapmamda yarar var tabı :))senın helvada rengı göruntusu super olmus keske elımı uzatım alabılseydım..ellerıne sağlık canım
canim ellerine saglik klasik diyon da harika olmus ama baksana nasil guzel suslenmis kalpli yildizli çok hos olmus,eline saglik gulum,kocaman optum. hadi pazara gidelim geldim beeen:))
selam önerin için teşekkürler canım yaptığımda denerim, yağ tereyağmı çiçek yağımı büyük ihtimal tereyağdır yinede emin olayım un helvanda pek bi güzel olmuş ellerine sağlık sevgiyle kal _ sofrakeyfi
istediğin poğaçayla pilav olsun hayatım aşkolsun getirdim bak:)) hiç bu kadar güzel şekilli bi un helvası görmemiştim valla şahane olmuş canım ellerine sağlık öpüyorum kocamann sevgiler
Zaman zaman,canım ister un helvası yaparım. Önce unu yakmadan altın sarısı gibi kavururum, sonra bu un içerisine pekmez ilave ederim, karıştırırım. Küçük rulolar yapar, unu içerisinde saklarım. Durdukça kıtırlaşır, gelir gider yerim. Usandığım vakit, tereyağını eritir, bu helvaları içerisinde döndürürüm. O zaman helvalarım tükenmiş olur.:) Ellerinize sağlık, helvalarınız resim gibi çıkmış. Ayrıca, hayırlı cumalarda ailenize..
9 yorum:
Hııımmm..helvanın mis kokusu geldi burnuma:)
Tarifin yayında!
Katılımın ve güzel tarifini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım.
8 Haziran'a kadar istediğin sayıda tarifle etkinliğe tekrar katılabilirsin.Yine gel:)
Ayrıca sende; sunumuna özen göstererek hazırladığın, leziz ikramlarının PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ dergisinde yer almasını istiyorsan porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderbilirsin.
Bunun için yapman gereken tekşey; adını, sitenin adresini, dergide yer almasını istediğin tarifinin adını ve link adresini yazarak göndermen yeterli olacaktır.
Örnek
isim: SEVİL SAHİN
site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com
Tarif : SALATA YARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/2008/05/ite-salata-yarimamizin-birincisi.html
sadiye yaa ben un helvasına bayılırım ama unu kavurma kısmı bıraz uzun surduğunden sadece kandıllerde yapabılıyorum :) valla kavrulurken kı kokusuna hıc dayanamadığımiçin yaptığım helvaların hepsını bır çırpıda göturuyorum o bakımdan az yapmamda yarar var tabı :))senın helvada rengı göruntusu super olmus keske elımı uzatım alabılseydım..ellerıne sağlık canım
hayırlı cumalar..
canim ellerine saglik klasik diyon da harika olmus ama baksana nasil guzel suslenmis kalpli yildizli çok hos olmus,eline saglik gulum,kocaman optum.
hadi pazara gidelim geldim beeen:))
kelebeklisaniyeler.blogcu.com
merhaba canım helvanın kokusu burnuma geldiii..
ocakta başını beklemeye üşeniyom ben senden götürdüm tabağı..
ellerine sağlık sevgiler.
selam
önerin için teşekkürler canım
yaptığımda denerim, yağ tereyağmı
çiçek yağımı büyük ihtimal tereyağdır yinede emin olayım
un helvanda pek bi güzel olmuş
ellerine sağlık
sevgiyle kal _ sofrakeyfi
istediğin poğaçayla pilav olsun hayatım aşkolsun getirdim bak:))
hiç bu kadar güzel şekilli bi un helvası görmemiştim valla şahane olmuş canım ellerine sağlık öpüyorum kocamann sevgiler
Zaman zaman,canım ister un helvası yaparım. Önce unu yakmadan altın sarısı gibi kavururum, sonra bu un içerisine pekmez ilave ederim, karıştırırım. Küçük rulolar yapar, unu içerisinde saklarım. Durdukça kıtırlaşır, gelir gider yerim. Usandığım vakit, tereyağını eritir, bu helvaları içerisinde döndürürüm. O zaman helvalarım tükenmiş olur.:) Ellerinize sağlık, helvalarınız resim gibi çıkmış. Ayrıca, hayırlı cumalarda ailenize..
canım ya helvan çok güzel olmuş.ellerine sağlık.sunumun da çok güzel
.sevgiyle kal
Sadiye ne şeker kalpli kalpli helvaya bayılırım bende istiyom:)
Ellerine sağlık...
Yorum Gönder