18 Mart 2009 Çarşamba

KARNIBAHAR KIZARTMASI

Karnıbaharları çiçek, çiçek ayırdıktan sonra tuzlu suda haşlayıp, süzüyoruz. Yumurtaları çırpıp karnıbaharları yumurtaya güzelce bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartıyoruz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

canım,ellerine sağlık ben de çok severim bu yemeği size afiyet olsun.sevgiler

sarımutfak-hande dedi ki...

nefis olmuş ellerine sağlık.ben bunu hazırladığım sosa bulayıp kızartıyorum pofidik pofidik oluyor öylede dene derim cnm
tarifi benim sitede var.
sevgiyle...

gelibolu17 dedi ki...

canım çok şükür iyiyim sen nasılsın.evet çoktandır görüşemiyoruz.ama hep aklımdasın.
değiştirmişsin sayfanı.güzel olmuş ama cboxunda yazacak yerini bulamadım.yorum attırayım dedim.sevgilerimi bıraktım canım öptüm.kendine iyi bak emi.