
Büyük boy bir soğanı yemeklik doğrayıp, tencerenin altına önce soğanlar sonra biraz kıyma, yuvarlak dilimlenmiş kabaklar dizilir. Üzerine tuz, nane, karabiber arzu ettiğiniz kadar sıvı yağ dökülüp, kabakların kenarlarından görülecek kadar su koyulur, ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir.
5 yorum:
canikom evdeki kabaklar bitmedimi daha.ellerine sağlık bu da güzel bi yemeğe benziyor.henüz kalktım kahvaltı yapıcam sonra da temizlik beni bekliyo.hadi bakalım sevgiler yolladım.
şadiyecim kabakmı yesem kurabiyemi.eline sağlık süpersin valla..yetişene aşkolsun.maşaAllah.
yine bennn:))
kabağın her türlüsünü çok severim ama herzaman yapamıyorum eşimden dolayı kendime özel arada yapıyorum:) seninkide nefiss olmuş canım ellerine sağlık öpüyorum sevgiler
selamını aldım geldim:) canım sağolasın iyi geceler öpüyorum
Maşallah, blogunuza bereket yağıyor. Tatlılar, etliler, kurabiye ve sebze yemeğin oldukça güzel. Ellerinize sağlık.
Yorum Gönder